Dörrautomatik och CE märkning

Tjänster inom dörrautomatik och CE-märkning, med produkter från Assa Abloy, och Dormakaba.

Kontakta Oss

 

Installation av dörrautomatik

Dörrautomatik erbjuder både bekvämlighet och säkerhet för användarna, vilket gör dem idealiska för en rad olika applikationer, från bostäder och kontor till industriella anläggningar. Vår avancerade dörrstyrning garanterar professionella installationer som säkerställer optimal prestanda och lång livslängd. Maskindrivna dörrar, ett omfattande begrepp som används i formella sammanhang, uppfyller alla krav och standarder.

CE-märkningen på våra maskindrivna dörrar garanterar att de uppfyller EU:s krav på hälsa, säkerhet och miljöskydd, vilket ger dig extra trygghet i valet av våra produkter. Dessa maskiner, som arbetsmiljöverket benämner dem, är designade för att erbjuda pålitlig och säker drift i alla typer av miljöer. Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet säkerställer att våra produkter lever upp till de högsta standarderna.

SS-EN 16005:2012/AC:2015

SS-EN 16005:2012/AC:2015 är en europeisk standard som specifikt behandlar säkerhetskrav för maskindrivna dörrar som används för fotgängartrafik. Standarden täcker alla aspekter av dessa dörrar, inklusive konstruktion, installation, underhåll och användning. Våra produkter följer strikt denna standard, vilket innebär att vi uppfyller höga säkerhetskrav för att skydda användarna. Detta inkluderar funktioner som hinderigenkänning, nödstopp och säkerhetsbelysning.

Maskindirektivet 2006/42/EG

Maskindirektivet 2006/42/EG är en europeisk lagstiftning som fastställer krav för säkerhet och hälsa i samband med konstruktion och tillverkning av maskiner. Direktivet omfattar alla typer av maskiner, inklusive maskindrivna dörrar. Våra dörrar är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller alla krav enligt Maskindirektivet 2006/42/EG. Detta inkluderar säkerhetsfunktioner som nödstopp, säkerhetsbelysning och hinderigenkänning.

Fördelar med våra lösningar

Bekvämlighet och säkerhet: Dörrautomatik erbjuder en kombination av bekvämlighet och säkerhet som är oöverträffad.

Professionell dörrstyrning: Som proffs erbjuder vi avancerad dörrstyrning som säkerställer att dina installationer är optimalt presterande och långlivade.
Formella krav och standarder: Våra maskindrivna installationer uppfyller alla krav och standarder, inklusive SS-EN 16005:2012/AC:2015 och Maskindirektivet 2006/42/EG.

CE-märkning: Våra produkter är CE-märkta, vilket garanterar att de uppfyller EU:s krav på hälsa, säkerhet och miljöskydd. Detta ger dig extra trygghet när du väljer våra produkter.

Arbetsmiljöstandarder: Våra maskiner uppfyller arbetsmiljöverkets krav, vilket säkerställer en säker och effektiv arbetsmiljö.

Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet säkerställer att våra produkter lever upp till de högsta standarderna, vilket gör dem till ett pålitligt val för alla dina behov inom dörrautomatik och dörrstyrning.

Installation och underhåll

Vi erbjuder professionell installation och underhåll av alla typer av dörrautomatiker. Våra tekniker är certifierade och har lång erfarenhet av att arbeta med produkter från Assa Abloy och Dormakaba.

Certifierade installationer: Alla installationer utförs enligt gällande säkerhetsstandarder och CE-märkning, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Regelbundet underhåll: Vi erbjuder paket för regelbundet underhåll för att säkerställa optimal funktion och förlänga livslängden på dina dörrautomatiker. Våra tekniker utför noggranna inspektioner och justeringar för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Produkter från Assa Abloy

Assa Abloy är en världsledande leverantör av lås- och säkerhetssystem, inklusive dörrautomatik. Deras produkter är kända för sin pålitlighet och teknologiska innovation.

Produktegenskaper: Assa Abloys automatiska dörröppnare är designade för att vara energieffektiva och enkla att använda. De inkluderar avancerade säkerhetssensorer som förhindrar olyckor och skador, samt möjligheter till integration med andra säkerhetssystem.

Fördelar: Med Assa Abloys produkter får du en lösning som är både säker och användarvänlig. Deras system är byggda för lång livslängd och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val.

assa-abloy
Dormakaba

Produkter från Dormakaba

Dormakaba är kända för sina högkvalitativa och pålitliga lösningar inom dörrautomatik. De erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla typer av byggnader och säkerhetsbehov.

Produktegenskaper: Dormakabas automatiska dörröppnare är kända för sin robusta design och höga prestanda. De erbjuder flexibla lösningar som kan anpassas efter specifika behov, inklusive olika driftslägen och integrationsmöjligheter.

Fördelar: Med Dormakabas produkter får du en kombination av hög säkerhet och bekvämlighet. Deras automatiska dörröppnare är enkla att installera och använda, och de erbjuder pålitlig drift även under krävande förhållanden.

Vad tycker våra kunder?

Utmärkt
Baserat på 30 recensioner
Nobbe Axelsson
Nobbe Axelsson
2024-01-12
Trevlig personal som var både snabba och prisvärda. Skulle absolut anlita dom igen.
Anette Jansson
Anette Jansson
2023-08-19
Väldigt hjälpsamma och bra!
Winner Ng
Winner Ng
2023-08-11
The store was about (or probably had already) closed when I happened to pass by it while I was looking for a place to get a pair of spare keys. The personnels were really helpful and kind enough to restart their machine. I got my duplicate keys in less than 5 minutes.
Jan Saaristu
Jan Saaristu
2023-07-24
Trevlig personal
Kirsti Rantala
Kirsti Rantala
2023-07-06
Trevlig personal och snabb service. Priset som sades vid beställning stämde bra. Rekommenderar varmt!
Annanl Muller
Annanl Muller
2023-06-30
Bra service
Gabriel Berg
Gabriel Berg
2023-06-09
Hade problem med att mitt Yale Doorman-lås inte gick igen. Ringde, fick ett trevligt bemötande och hjälp med åtgärdande snabbt och effektivt samma dag!! Kan verkligen rekommendera denna firma!
Sesam Khan
Sesam Khan
2023-04-24
Klockrent 👍🏻
Berit Ahlin
Berit Ahlin
2023-02-13
Snabbt åtgärdat kodlås. Trevlig personal

Visa alla recensioner / skriv recension

301630989_482069507258019_3147553283026515376_n
d0f87f74-logo2x-100
Dormakaba
nedladdning
51+g8QAMeUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Evva
assa-abloy
salto image

Hur vill du kontakta oss?

Skicka in via formulär

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Namn(Obligatoriskt)

Kontakt

Du kan även ringa, mejla och komma in till vår butik.

Öppet:

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00

 

Låslära AB
Spikskogatan 6
125 47 Älvsjö

08-449 60 10
info@laslara.se

Karta