Passagesystem

Låsläras erbjudanden inom passagesystem från Axema och Salto.

Kontakta Oss

 

Passagesystem som passar alla

Passagesystem är en viktig del av moderna säkerhetslösningar, som erbjuder avancerade och användarvänliga metoder för att hantera accesskontroll i olika typer av byggnader. Dessa system är designade för att möta behoven i både små och stora installationer, och används i allt från bostadshus och kontorsbyggnader till industriella anläggningar.

Installation och support

Professionell installation av passagesystem är avgörande för att säkerställa korrekt funktionalitet och optimal prestanda. Våra tekniker är certifierade och har lång erfarenhet av att arbeta med olika produkter inom området, vilket garanterar en smidig och korrekt installation.

Installation: Installationsprocessen börjar med en noggrann analys av dina säkerhetsbehov och krav. Vi planerar därefter installationen för att minimera störningar i din verksamhet. Våra tekniker ser till att alla komponenter installeras korrekt och att systemet fungerar optimalt.

Support: Efter installationen erbjuder vi support- och underhållstjänster. Vi är tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella problem eller frågor som kan uppstå. Våra underhållstjänster inkluderar regelbundna inspektioner och uppdateringar för att säkerställa att ditt passagesystem alltid fungerar som det ska.

Anpassning och integration

Passagesystem är mycket flexibla och kan anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder konsultation och anpassning av systemet för att säkerställa att det uppfyller alla dina säkerhetskrav.

Konsultation: Vi arbetar nära dig för att förstå dina unika behov och rekommenderar den bästa lösningen. Vi tar hänsyn till faktorer som byggnadens layout, användarantal och specifika säkerhetskrav.

Integration: Passagesystem kan integreras med befintliga säkerhets- och accesskontrollsystem för att skapa en heltäckande säkerhetslösning. Detta inkluderar integration med övervakningskameror, larm och andra säkerhetsanordningar.

nedladdning

Axema VAKA system

Axema VAKA system är ett avancerat och flexibelt passersystem som används för att kontrollera åtkomst till byggnader och områden. Systemet är designat och tillverkat av Axema Access Control AB, ett svenskt företag med lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen. VAKA-systemet är känt för sin användarvänlighet, tillförlitlighet och höga säkerhetsnivå.

Systemets grundläggande funktion är att hantera elektroniska lås och passerkort, vilket gör det möjligt att styra vem som har tillträde till specifika områden vid olika tidpunkter. Detta kan vara särskilt användbart i kommersiella byggnader, bostadsrättsföreningar, skolor och andra platser där säkerhet och kontrollerad åtkomst är avgörande.

En av de största fördelarna med Axema VAKA är dess modulära design. Systemet kan enkelt anpassas och utvidgas för att passa behoven hos både små och stora installationer. Användarna kan börja med en grundläggande installation och sedan lägga till fler dörrar, läsare och andra komponenter efter behov. Detta gör systemet kostnadseffektivt och skalbart.

VAKA-systemet erbjuder även integration med andra säkerhetssystem, såsom brandlarm och övervakningskameror. Detta ger en holistisk säkerhetslösning där alla delar av säkerhetsinfrastrukturen arbetar tillsammans för att ge optimal skydd. Systemet kan hanteras och övervakas via en användarvänlig mjukvara som tillåter administratörer att enkelt lägga till eller ta bort användare, ändra behörigheter och generera rapporter.

Axema har också lagt stor vikt vid att göra VAKA-systemet säkert mot cyberattacker. Systemet använder krypterad kommunikation och säkra inloggningsmetoder för att skydda mot obehörig åtkomst och manipulation. Detta är särskilt viktigt i dagens digitala miljö där cyberhot utgör en växande risk.

Sammanfattningsvis erbjuder Axema VAKA system en robust, flexibel och säker lösning för åtkomstkontroll. Dess användarvänlighet och anpassningsbarhet gör det till ett populärt val bland företag och organisationer som vill ha en pålitlig och framtidssäker säkerhetslösning. Med möjligheten att integrera med andra säkerhetssystem och den höga nivån av cybersäkerhet, står VAKA ut som en ledande produkt inom området för elektroniska passersystem.

a66
axema-bokningstavla-c205

Bokningstavlan C205

Bokningstavlan C205 är en modern och intuitiv lösning för hantering av gemensamma resurser inom kontorsmiljöer och bostadsfastigheter. Utvecklad av Axema, är denna digitala bokningstavla designad för att göra det enkelt att boka och administrera tillgången till mötesrum, tvättstugor, gemensamma utrymmen och andra delade resurser. Med sin stilrena touchskärm och användarvänliga gränssnitt kan användare snabbt och enkelt göra bokningar direkt på plats eller via en tillhörande mobilapp. Detta minskar risken för dubbelbokningar och hjälper till att maximera utnyttjandet av resurserna.

C205 är inte bara praktisk utan också säker, eftersom den integreras med Axemas passersystem, vilket innebär att endast behöriga användare kan göra bokningar och få tillgång till de bokade utrymmena. Denna integration förbättrar säkerheten och gör det möjligt att enkelt övervaka och kontrollera tillgången till olika områden i realtid. Bokningstavlan är också kompatibel med kalenderintegrationer, vilket gör att bokningar kan synkroniseras med personliga eller företagskalendrar, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen. Med sin kombination av användarvänlighet, säkerhet och effektivitet, erbjuder bokningstavlan C205 en komplett lösning för resursadministration i både kommersiella och bostadsmiljöer.

salto image

Salto Space


Salto Space är ett innovativt passerkontrollsystem som har revolutionerat hur organisationer hanterar säkerhet och tillgång. Utvecklat av Salto Systems, en ledande aktör inom elektroniska låssystem, erbjuder Salto Space en flexibel och skalbar lösning för olika typer av anläggningar, från små företag till stora kommersiella fastigheter.

En av de främsta fördelarna med Salto Space är dess modulära design, vilket gör det enkelt att anpassa och expandera systemet i takt med att behoven förändras. Systemet använder sig av avancerad RFID-teknologi och kryptering för att säkerställa att endast auktoriserade individer får tillgång till specifika områden. Detta ger en hög nivå av säkerhet och tillförlitlighet, vilket är avgörande för att skydda känslig information och egendom.

Salto Space är också känt för sin användarvänlighet och integrerade mjukvaruplattform, ProAccess SPACE, som gör det möjligt att administrera tillgångar centralt. Användare kan enkelt lägga till eller ta bort behörigheter, spåra tillgångshistorik och skapa omfattande rapporter. Detta gör det möjligt för säkerhetsansvariga att ha fullständig kontroll över vem som har tillgång till vilka områden, och när.

Systemet stödjer även integration med andra säkerhetslösningar, såsom videoövervakning och larm, vilket skapar en holistisk säkerhetslösning. Salto Space är kompatibelt med en rad olika läsare och lås, inklusive trådlösa och offline-lösningar, vilket ger ytterligare flexibilitet i installationen.

I och med den ökande digitaliseringen och kraven på höga säkerhetsstandarder, har Salto Space visat sig vara en pålitlig och framtidssäker lösning. Genom att kombinera avancerad teknologi med användarvänlig design, erbjuder Salto Space ett robust system som möter de moderna säkerhetsbehoven hos företag och institutioner över hela världen.

SALTO

Salto Homelok

Salto Homelok är en banbrytande lösning för smart hem-säkerhet, designad för att möta de specifika behoven hos bostadssektorn. Utvecklad av Salto Systems, kombinerar Homelok avancerad teknologi med användarvänlig funktionalitet för att skapa en trygg och bekväm boendemiljö.

Homelok-systemet använder sig av trådlös teknologi och molnbaserad hantering, vilket ger användarna möjlighet att kontrollera tillgången till sina hem från var som helst i världen via en smartphone eller annan internetansluten enhet. Detta inkluderar möjligheten att låsa och låsa upp dörrar, tilldela temporära nycklar till gäster, och övervaka dörrens status i realtid. Denna flexibilitet gör det enkelt för användare att hantera sitt hem, även när de inte är närvarande.

En av de unika egenskaperna med Salto Homelok är dess förmåga att integreras med andra smarta hem-enheter och system, såsom säkerhetskameror, larm och hemautomationssystem. Detta skapar en sömlös och centraliserad kontroll över hela hemmet, vilket ökar både säkerheten och bekvämligheten för de boende.

Säkerheten är en central komponent i Homelok, och systemet använder avancerad kryptering och autentisering för att skydda mot obehörig åtkomst. Varje gång en användare interagerar med systemet, genereras en unik krypterad signal, vilket gör det näst intill omöjligt för obehöriga att manipulera låset.

Salto Homelok är också utformat med tanke på estetik och användarvänlighet. Låsen har en modern och diskret design som passar in i de flesta hem. Installationen är enkel och kräver minimal påverkan på befintliga dörrstrukturer, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för både nybyggnationer och renoveringar.

Genom att erbjuda en innovativ och säker lösning för smart hem-säkerhet, har Salto Homelok satt en ny standard för bostadssäkerhet och användarkomfort. Det är ett perfekt exempel på hur modern teknologi kan förbättra vardagen och skapa tryggare boendemiljöer.

Salto KS

Salto KS (Key as a Service) är en molnbaserad lösning för passerkontroll som erbjuder flexibilitet och bekvämlighet för moderna företag och delade arbetsmiljöer. Salto KS är utformat för att erbjuda en säker och effektiv hantering av tillgångar utan behov av traditionella nycklar eller kort.

Med Salto KS kan administratörer hantera tillgångar och behörigheter i realtid från vilken plats som helst via en användarvänlig webbportal eller mobilapp. Systemet stödjer en rad olika lås och läsare, vilket gör det anpassningsbart för olika typer av installationer, från små kontor till stora kontorskomplex.

En av de stora fördelarna med Salto KS är dess förmåga att integreras med andra molnbaserade tjänster och system, såsom bokningssystem för mötesrum, coworking-plattformar och fastighetsförvaltningssystem. Detta skapar en sömlös upplevelse för användarna och gör det enkelt att administrera tillgångar och resurser.

Säkerheten i Salto KS är högsta prioritet. Systemet använder sig av avancerad kryptering och flerfaktorsautentisering för att säkerställa att endast auktoriserade personer får tillgång. Administratörer kan snabbt ändra eller återkalla behörigheter, vilket är särskilt användbart i dynamiska arbetsmiljöer där personal och användare ofta ändras.

För användarna erbjuder Salto KS en hög grad av bekvämlighet. Istället för att behöva bära runt på fysiska nycklar eller kort, kan användare låsa och låsa upp dörrar med sina smartphones. Temporära tillgångar kan också enkelt delas med gäster eller entreprenörer via digitala nycklar som kan tidsbegränsas och återkallas vid behov.

Salto KS har också inbyggd övervakning och rapporteringsfunktioner, vilket ger administratörer insikt i användningsmönster och säkerhetsloggar. Detta är värdefullt för att identifiera potentiella säkerhetsrisker och optimera användningen av lokalerna.

Sammanfattningsvis erbjuder Salto KS en modern, säker och flexibel lösning för passerkontroll som är väl anpassad för dagens dynamiska arbetsmiljöer. Dess molnbaserade natur och integrationsmöjligheter gör det till ett kraftfullt verktyg för att hantera tillgångar på ett effektivt och användarvänligt sätt.

digital-key-hero-image-3x-copy

Vad tycker våra kunder?

Utmärkt
Baserat på 30 recensioner
Nobbe Axelsson
Nobbe Axelsson
2024-01-12
Trevlig personal som var både snabba och prisvärda. Skulle absolut anlita dom igen.
Anette Jansson
Anette Jansson
2023-08-19
Väldigt hjälpsamma och bra!
Winner Ng
Winner Ng
2023-08-11
The store was about (or probably had already) closed when I happened to pass by it while I was looking for a place to get a pair of spare keys. The personnels were really helpful and kind enough to restart their machine. I got my duplicate keys in less than 5 minutes.
Jan Saaristu
Jan Saaristu
2023-07-24
Trevlig personal
Kirsti Rantala
Kirsti Rantala
2023-07-06
Trevlig personal och snabb service. Priset som sades vid beställning stämde bra. Rekommenderar varmt!
Annanl Muller
Annanl Muller
2023-06-30
Bra service
Gabriel Berg
Gabriel Berg
2023-06-09
Hade problem med att mitt Yale Doorman-lås inte gick igen. Ringde, fick ett trevligt bemötande och hjälp med åtgärdande snabbt och effektivt samma dag!! Kan verkligen rekommendera denna firma!
Sesam Khan
Sesam Khan
2023-04-24
Klockrent 👍🏻
Berit Ahlin
Berit Ahlin
2023-02-13
Snabbt åtgärdat kodlås. Trevlig personal

Visa alla recensioner / skriv recension

d0f87f74-logo2x-100
301630989_482069507258019_3147553283026515376_n
Dormakaba
nedladdning
51+g8QAMeUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Evva
assa-abloy
salto image

Hur vill du kontakta oss?

Skicka in via formulär

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Namn(Obligatoriskt)

Kontakt

Du kan även ringa, mejla och komma in till vår butik.

Öppet:

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00

 

Låslära AB
Spikskogatan 6
125 47 Älvsjö

08-449 60 10
info@laslara.se

Karta