Låssystem

Låssystem, med fokus på system från Assa Abloy, Abus, Salto och Evva.

Kontakta Oss

 

Tjänstebeskrivning

Vi erbjuder avancerade låssystem som är designade för att möta de högsta säkerhetskraven. Våra system inkluderar både mekaniska och elektroniska lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt låssystem som ger maximal säkerhet och användarvänlighet.

Mekaniska och elektroniska lås

Våra låssystem omfattar både mekaniska och elektroniska lås, vilket ger flexibilitet och mångsidighet i säkerhetslösningar.

Mekaniska lås: Traditionella och robusta, mekaniska lås erbjuder pålitlig säkerhet och hållbarhet. Dessa lås är idealiska för platser som kräver grundläggande men effektiv säkerhet utan behov av elektronisk styrning.

Elektroniska lås: Med avancerad teknologi, erbjuder elektroniska lås högre säkerhet och enkel hantering. Dessa lås kan integreras med moderna säkerhetssystem, vilket gör det möjligt att fjärrstyra och övervaka access.

Kundanpassning

Vi kan anpassa låssystem efter dina specifika behov och säkerhetskrav. Våra experter hjälper dig att välja rätt lösning och säkerställer en smidig installation.

Konsultation: Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa lösningen för dig. Vi analyserar dina säkerhetsbehov och rekommenderar produkter som passar bäst.

Skräddarsydda lösningar: Vi kan skapa anpassade låssystem som uppfyller dina unika säkerhetskrav, inklusive speciallösningar för högsäkerhetsområden.

Installation och support

Våra certifierade tekniker säkerställer en korrekt och effektiv installation av alla låssystem. Vi erbjuder också omfattande support för att hjälpa dig med alla frågor och behov efter installationen.

Professionell installation: Våra tekniker är utbildade och certifierade för att installera låssystem enligt de senaste branschstandarderna. Vi säkerställer att installationen är korrekt och att systemet fungerar optimalt.

Support och underhåll: Vi erbjuder regelbunden support och underhåll för att säkerställa att ditt låssystem fortsätter att fungera som det ska. Våra tekniker är tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Assa Abloy-system

Assa Abloy är en av de ledande leverantörerna av säkerhetslösningar. Deras låssystem är kända för sin kvalitet, pålitlighet och innovativa teknologi.

Produktegenskaper: Assa Abloys sortiment inkluderar mekaniska lås, elektromekaniska lås och smarta lås som kan integreras med moderna säkerhetssystem. Deras produkter erbjuder hög säkerhet, flexibilitet och användarvänlighet.

Fördelar: Med Assa Abloys låssystem får du en lösning som är både säker och enkel att hantera. Deras produkter är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val.

assa-abloy
51+g8QAMeUL._AC_UF1000,1000_QL80_
ABUS-system

Abus erbjuder robusta och säkra låssystem för både hem och företag. Deras produkter är designade för att motstå olika typer av inbrottsförsök och ge högsta möjliga skydd.

Produktegenskaper: Abus låssystem inkluderar mekaniska lås och högsäkerhetslås. Deras produkter är utrustade med anti-inbrottsfunktioner och modulär design som gör det enkelt att anpassa systemet efter specifika behov.

Fördelar: Abus produkter är kända för sin pålitlighet och hållbarhet. Deras låssystem är enkla att installera och använda, och de erbjuder lång livslängd med minimalt underhåll.

 

Salto-system

Salto erbjuder innovativa och flexibla låssystem som kombinerar det bästa av mekanisk och elektronisk säkerhet. Deras lösningar är idealiska för både små och stora installationer.

Produktegenskaper: Salto låssystem inkluderar trådlösa elektroniska lås, smarta kortläsare och integrerade säkerhetssystem som kan fjärrstyras och övervakas. Salto-system är skalbara och kan enkelt anpassas för att möta växande säkerhetsbehov.

Fördelar: Med Salto får du ett låssystem som erbjuder hög säkerhet, enkel hantering och stor flexibilitet. Deras lösningar är idealiska för moderna byggnader och anläggningar som kräver avancerad säkerhet och användarvänlighet.

salto image
Evva
EVVA-system

Evvas låssystem kombinerar innovation och säkerhet för att erbjuda skydd i toppklass. Deras lösningar inkluderar både mekaniska och elektroniska system som är lätta att integrera och använda.

Produktegenskaper: Evvas låssystem erbjuder hög säkerhet, användarvänlighet och anpassningsbarhet. Deras produkter är designade för att vara flexibla och kan enkelt integreras med befintliga säkerhetssystem.

Fördelar: Med Evva får du ett låssystem som är både flexibelt och säkert. Deras produkter är byggda för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val.

 

Vad tycker våra kunder?

Utmärkt
Baserat på 30 recensioner
Nobbe Axelsson
Nobbe Axelsson
2024-01-12
Trevlig personal som var både snabba och prisvärda. Skulle absolut anlita dom igen.
Anette Jansson
Anette Jansson
2023-08-19
Väldigt hjälpsamma och bra!
Winner Ng
Winner Ng
2023-08-11
The store was about (or probably had already) closed when I happened to pass by it while I was looking for a place to get a pair of spare keys. The personnels were really helpful and kind enough to restart their machine. I got my duplicate keys in less than 5 minutes.
Jan Saaristu
Jan Saaristu
2023-07-24
Trevlig personal
Kirsti Rantala
Kirsti Rantala
2023-07-06
Trevlig personal och snabb service. Priset som sades vid beställning stämde bra. Rekommenderar varmt!
Annanl Muller
Annanl Muller
2023-06-30
Bra service
Gabriel Berg
Gabriel Berg
2023-06-09
Hade problem med att mitt Yale Doorman-lås inte gick igen. Ringde, fick ett trevligt bemötande och hjälp med åtgärdande snabbt och effektivt samma dag!! Kan verkligen rekommendera denna firma!
Sesam Khan
Sesam Khan
2023-04-24
Klockrent 👍🏻
Berit Ahlin
Berit Ahlin
2023-02-13
Snabbt åtgärdat kodlås. Trevlig personal

Visa alla recensioner / skriv recension

301630989_482069507258019_3147553283026515376_n
d0f87f74-logo2x-100
Dormakaba
nedladdning
51+g8QAMeUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Evva
assa-abloy
salto image

Hur vill du kontakta oss?

Skicka in via formulär

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Namn(Obligatoriskt)

Kontakt

Du kan även ringa, mejla och komma in till vår butik.

Öppet:

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00

 

Låslära AB
Spikskogatan 6
125 47 Älvsjö

08-449 60 10
info@laslara.se

Karta